Vijesti

Procurili su autentični screenshotovi iz novog Silent Hilla

Nakon što se prethodno dokazao s Resident Evil naslovima, leaker Dusk Golem već dvije godine izvlači informacije o novom Silent Hillu, a sada je po prvi put isporučio i konkretne dokaze o njegovom postojanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Screenshotovi datiraju iz 2020. i jednog starijeg builda, navodno danas igra izgleda puno bolje, a kako prenosi od jednog izvora, novi Silent Hill na neki način bit će povezan s P.T.-em, ugašenim projektom Hideo Kojime i Guillermo del Tora. Naime, Kojima je tada zamislio da bi igra slala prave mailove i SMS poruke igračima, što je ideja od koje se navodno nije odustalo.

Da su screenshotovi autentični dokazuje i to što ih je Twitter uklonio “na zahtjev nositelja prava”, a račun mu je nakratko zaključan. Budući da bismo i mi kršili zakon kada bismo ih stavili na stranicu, priložit ćemo link do albuma.

I dok se ne navodi konkretan razvojni studio, Dusk Golem tvrdi da je u priči nekoliko timova, a u projekt na neki način uključen i Sony (možda smao marketinških). Golem tvrdi da je uključen i Masahiro Ito, art direktor koji na serijalu radi od samih početaka 1999.

Podsjećamo, Konami kao vlasnik IP-a već neko vrijeme ne djeluje ozbiljnije u gaming industriji, ali je prošle godine sklopio partnerstvo s poljskim Bloober Teamom (Layers of Fear, The Medium, Observer), a koji vjerojatno asistira na razvoju uz ostale dionike.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano