Vijesti

Procurilo puno ime za Death Stranding 2. Puni prikaz uskoro na State of Play prezentaciji?

Kada se tiče stvari vezanih uz PlayStation, uvijek pouzdani leaker Bilbil-kun objavio je informacije o nadolazećem Kojiminom Death Strandingu 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako kaže, puno ime ove PS5 ekskluzive bit će Death Stranding 2: On The Beach, a idući veliki prikaz uslijedit će negdje u naredna dva tjedna, najvjerojatnije na nekoj State of Play prezentaciji. Dok ovo pišemo, Sony još uvijek nije potvrdio ni ime ni datum potencijalne prezentacije.

S pojmom “on the beach” dosad smo pronašli dvije reference. Vojnici Britanske ratne mornarice taj izraz koriste kada odlaze u mirovinu, a iz prvog prikaza Sam definitivno djeluje kao da je u penziji. Druga referenca je film apokalipse iz 1959. u kojem građani očekuju kraj svijeta i pripremaju se za isti, što nam zvuči baš nekako “kojimično”.

Podsjetimo, Death Stranding 2 otkriven je krajem 2022. i od onda nismo dobili nijednu novu informaciju o igri. Povodom ulaska u 2024., Kojima je poručio kako će mu ova godina obilježiti simultani razvoj DS2 i Xbox ekskluzive Overdose s čime je možda sugerirao da nijednu igru ne namjerava izdati ove godine?

A možda DS2 baš zaigramo upravo ove godine. Tko zna? Možda ćemo saznati u naredna dva tjedna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano