Vijesti

Procurio je izvorni kod za GTA 5. Iznenadit će vas iznos po kojem je otkupljen

Kada je prošle godine zabilježen veliki GTA 6 leak, s Rockstarovog servera procurio je i izvorni kod za GTA 5. Netko tko nije nedavno osuđeni mladić uspio je na prevaru izvući sto tisuća dolara vrijednosti u kriptu, međutim, pravi izvorni kod zapravo je prodan za neusporedivo manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako otkrivaju slike privatnog razgovora, izvorni kod za GTA 5 tada je otkupila jedna grupa modera za samo 2 tisuće dolara, a potom je jedan član grupe, koji navodno nije ni sudjelovao u kupnji, isti pokušao preprodati. Neuspješno. Prvo je pokušao za šest tisuća dolara, a kada nije išlo ni za deset puta manje, odlučio ga je pustiti u javnost.

I tako danas, nakon više od godinu dana, imamo paniku na internetu. Izvorni kod za GTA 5 postao je javan i odjednom se svi boje za svoju sigurnost. Može li netko zlonamjeran naučeno iz izvornog koda primijeniti za, primjerice, hakiranje?

Oni koji se razumiju u to, kažu da nije tako jednostavno i ne biste trebali biti zabrinuti za svoju online sigurnost na GTA serverima. Ono što se očekuje je nagli porast broja varalica u GTA Online, a gledano s pozitivnije strane, modovi bi preko noći mogli postati znatno kvalitetniji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano