Vijesti

Procurio popis Insomniacovih igara do 2030. Postaje Marvel mašina

Insomniac kao jedan od najproduktivnijih, ako ne i najproduktivniji studio u gaming industriji to nije zaslužio. Ali ipak je hakiran, premda podaci o igračima nisu dovedeni u pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hakeri su tražili dva milijuna dolara, Insomniac i Sony nisu dali i sada je na internet puštena interna prezentacija planiranih igara za narednih pet do sedam godina. Ali i ne samo to, na internetu je završilo jako puno toga, od internih komunikacija, prikaza, planova drugih studija i drugo. Ali mi ćemo se ovdje osvrnuti na Insomniacove naslove.

Hakeri su pustili i neke slike i prikaze iz razvojnog okruženja Wolverinea te detalje priče, koje nećemo prenijeti, ali zato možemo prenijeti da se Wolverine igra planira u jesen 2026.

Glasine o Venomu bile istinite

Ali ne prije Venom igre o kojoj smo već špekulirali, premda smo očekivali DLC a ne potpuno novu igru. Venom je u prezentaciji zakazan za jesen 2025. godine. U opisu stoji kako će se radnja nastaviti na onu iz Marvel’s Spider-Mana 2 te pripremiti stvari za Spider-Man 3.

Marvel’s Spider-Man 3 planira se 2028., a postoji i solucija izdavanja u dva dijela gdje bi prvi izašao 2027.

Novi Ratchet uslijedit će 2029., a nastavak suradnje s Marvelom 2030. bit će u obliku X-Men igre. Tek u kasnijim godinama ide neki novi i zasad nepoznat IP.

Rokovi su tu da se lome i teško je zapravo bilo kome planirati toliko unaprijed. Pa premda nismo 100% uvjereni u navedena vremenska razdoblja, sada otprilike znamo čemu se PlayStation i Marvel fanovi mogu veseliti u narednim godinama.

Povezano