Vijesti

Samo 10% snimljenog dijaloga za Venoma završilo u Marvel’s Spider-Manu 2. Ostalo ide u DLC?

Sad već više od mjesec dana nakon izlaska Marvel’s Spider-Mana 2, možemo reći kako je glavni antagonist definitivno opravdao očekivanja fanova. Glumac Tony Todd kao Venom odradio je sjajnu rolu, međutim, sve nekako ukazuje na to da ćemo se još družiti s njim u igrama, barem u nekakvom obliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natuknuo je to sam Tony Todd na Fan Expo događaju u San Franciscu gdje je sudjelovao kao govornik, a prenosi Evan Filarca, urednik medija Spidey Squad koji prati sve vezano uz Marvel. U igri je, kaže, završilo samo 10% snimljenog sadržaja, a neki dijalozi ukazuju na rezanje bitnih dijelova radnje. Tako Todd prepričava snimljenu scenu u kojoj simbiote prebacuje na Miles Moralesa što, naravno, nije završilo u igri. Možda je otkrio zaplet radnje u potencijalnom DLC-u?

Sve ukazuje na DLC ili čak zasebnu igru poput Miles Moralesa, a i sam Insomniac je pričao da će napraviti ono što žele fanovi. Dojma smo kako bi fanovi svakako željeli nešto s više Venoma, bez obzira na završetak priče u Spider-Manu 2.

Također, Insomniac je potvrdio kako će glavni Spider-Man ubuduće biti Miles Morales. Peter Parker predao je uzde, potvrdio je narativni direktor Ben Arfmann.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano