Vijesti

Protivno opisu, Assassin’s Creed Mirage neće imati kockanje ni lootboxove

Nakon najave Assassin’s Creed Miragea na Xbox Storeu se ispod igre pojavilo 18+ upozorenje. Microsoft je upozorio na nasilje, krv i krvoproliće, seksualne teme, golotinju i kockanje, a upravo ovo posljednje je privuklo pažnju fanova na našem Fejsu, koji su kockanje protumačili kao najavu lootboxova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privuklo je i pažnju urednika Eurogamera, što je Ubisoft jasno demantirao: “neke trgovine s greškom su prikazali ESRB ocjenu s 18+ oznakom”, kaže je Ubisoft, pa nastavlja: “i dok Assassin’s Creed Mirage još uvijek čeka na ESRB-ovu ocjenu, želimo uvjeriti igrače da u igri nema pravog kockanja ni lootboxova.”

Ono čega bi moglo biti je “simuliranog kockanja”, odnosno nekog vida kartaške igre, a koja nema veze s pravim novcem. Poput Gwenta u The Witcheru ili Strikea u Horizonu.

Ako idemo čitati između redaka, zanimljivo je, Ubisoft nije demantirao nasilje, krv i krvoproliće, seksualne teme i golotinju, što nam zvuči baš kao jedan jako dobar Assassin’s Creed. A osim Miragea u Bagdadu, Ubisoft je kroz protekli vikend najavio još dva. Projekt RED smješten je u feudalni Japan, a projekt Hexe smo, ne pitajte kako, povezali s Dubrovnikom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano