Vijesti

Prva dva kola velike Reroot Warzone lige izdominirala su dva tima i igrač KodakLV

Prva dva kola velike Reroot Warzone lige nagradnog fonda 4 tisuće eura su iza nas. Prva dva kola obilježili su odlični potezi i akcije, a na vrhu ljestvice izdvojila su se dva tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supreme Squad i Šišmiši jedina su dva tima s maksimalnim učinkom. Supreme Squad svoje dvije pobjede postigao je protiv ekipa EXYU i Srpska Čast, a Šišmiši su bili bolji od Friedena i Cangra.

Kao najubojitiji igrač prva dva kola istaknuo se KodakLV s čak 27 killova i s najviše damage scorea, ali to nije pomoglo njegovom timu Most Wanted, budući da su prva dva kola završili s remijem i porazom te se nalaze tek na 13. mjestu ljestvice.

KodakLV-a na ljestvici killova prate Brgla (Supreme Squad), TTVSpeki999 (Đes Ronaldo) i Bany (Circles) s 21 killom. Izdvojit ćemo i igrača Spale iz tima EXYU kao najboljeg support igrača.

Ipak, kako su to ispričale njegove kolege nakon mečeva, potez večeri ostvario je jedan od organizatora. Chure je, naime, spojio USB miš u konektor od interneta. A zatim se čudio zašto ne radi. Ali neka, oprostit ćemo mu, budući da su to greške kakve se i događaju nakon 12+ sati neprekidnog rada iza kulise.

Reprizu čitavog prvog dana Reroot Warzone lige možete pogledati na Twitchu, a tamo ćete pratiti i nastavak lige s trećim i četvrtim kolom iduću subotu 27. 2. Preshow kreće u 19 sati, a prvi mečevi u 20 sati. Izdvojit ćemo mečeve Šišmiša i Mongolsa kao 2. i 4. na ljestvici, te derbi začelja između Toplog Piva i PGB-a.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano