Esport

Danas u 19 sati kreće velika Reroot Warzone liga i borba za nagradni fond od 4 tisuće eura

Danas u 20 sati kreće jedan od najambicioznijih projekata domaće esport scene. U narednih 10 subota 20 prijavljenih ekipa i preko 100 igrača će se u Call of Duty Warzoneu boriti za ukupnu pobjedu i novčani fond od 4 tisuće eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz 19 kola svaka ekipa igra svaka protiv svake po dva gamea. Gleda se ishod svakog meča, a ovisno o ishodu, ekipa može osvojiti 3, 1 ili 0 bodova.

  • 3 boda – dvije pobjede ili pobjeda i remi
  • 1 bod – dva remija ili po jedna pobjeda i poraz
  • 0 bodova – dva poraza ili poraz i remi

Na kraju sezone čiji završetak se planira krajem travnja saznat ćemo pobjednike, a ideja je da se u narednim sezonama pokrene i niža liga s progresijom u niži i viši rank najlošijih i najboljih ekipa.

Službeni trailer Call of Duty Warzone – Reroot Gaming League

Počevši od danas u 19 sati, čitavu sezonu možete pratiti u profesionalnoj produkciji Reroot Gaming organizacije na Twitchu. Kroz stream će se uz komentiranje uživo pratiti kamera apsolutno svakog igrača, stoga računajte da će kroz nekoliko sati trajanja prijenosa dominirati brdo akcije i uzbudljivih poteza najboljih domaćih Call of Duty igrača.

Popis svih timova.

Preshow kreće u 19 sati, a prva runda u 20 sati. Planirano vrijeme završetka druge runde je oko 22:40 kada će se prva dva kola kompletirati post match showom.

FFA.hr Gaming Portal pratit će Reroot Warzone League kao medijski partner. Pratit ćemo timove i rezultate, prenositi najbolje akcije te ćemo intervjuirati najbolje timove i igrače.

Povezano