Vijesti

PS+ Premium pretplatnici uskoro će moći streamati PS5 naslove

Uz PS+ Extra i Premium naslove za lipanj, koji dolaze u utorak 20. 6., Sony je potvrdio skoru implementaciju mogućnosti koju dugo čekamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, streamanje PS5 naslova ušlo je u završnu fazu testiranja te će se uskoro omogućiti svim PS+ Premium pretplatnicima, potvrđeno je. Jednom kada ono uđe u širu primjenu do konca godine i ususret izlasku Project Q prijenosne konzole, Premium pretplatnici moći će streamati sve PS5 naslove koje posjeduju u digitalnom obliku.

Bilo da ste do PS5 naslova stigli klasičnom kupovinom, ili ste ih dobili kroz neki od razreda PS+, kao Premium pretplatnik moći ćete ih igrati iz clouda bez dodatnog plaćanja. Pritom Sony ne otkriva rezoluciju streama, ali sumnjamo da će ona u početku prelaziti 1080p, koliko je uostalom i rezolucija ekrana Projecta Q.

Zasad Premium pretplatnici mogu streamati isključivo PS4 naslove, i to samo one dostupne u Extra pretplati. Što funkcionira iznenađujuće dobro pod uvjetom da ste povezani kvalitetnom mrežom, pa vjerujemo da će isto biti i s PS5 naslovima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano