Vijesti

PS+ Premium sada ima najgoru i najbolju igru godine

Najskuplji razred PlayStation Plusa sadrži mogućnost koju brojni pretplatnici zanemaruju. Premium iz mjeseca u mjesec nudi isprobavanje sve većeg broja igara, a od sada su tu naslovi s potpuno različitih krajeva spektra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su po mnogima najgora i najbolja igra godine: The Lord of the Rings: Gollum i Baldur’s Gate 3. Gollum Premium pretplatnici mogu isprobati na jedan sat, a Baldur’s Gate 3 brojač zaustavit će se na dva sata.

Podsjetimo, Gollum je debitirao s prosječnom ocjenom na Metacriticu od samo 40. Kritika je ovom pokušaju TLotR ostvarenja zamjerila tehničko izvođenje, vizuale, kontrole i zbrzanu priču, dakle gotovo sve, a potom je, nažalost, zatvoren razvojni studio. Developer Deadalic tako neće dobiti priliku razviti drugu planiranu igru prema stanovitoj licenci.

S druge strane, studio Larian piše svoje najljepše stranice s Baldur’s Gateom 3, a igrači uživaju u generacijskom ostvarenju. Međutim, premda ga je kupilo preko 10 milijuna igrača, ovaj RPG nije za svakoga. I ne mora biti. Mnogi imaju predrasude prema Dungeons & Dragons formuli igranja, pa se BG3 čini kao idealnim naslovom za isprobavanje prije kupnje kako biste dobili uvid u ono što vas čeka. Naravno, ako uspijete zbrzati početnu kreaciju lika.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano