Vijesti

Nakon debakla s The Lord of the Rings igrom, gasi se Daedalic studio

Nažalost, nije mu bilo suđeno. Unatoč zanimljivom pristupu, Gollum od svojeg prvog prikaza nije nailazio na baš najbolje reakcije igrača, a sve je kulminiralo turbulentnim izlaskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije nekoliko velikih odgoda, Gollum je izašao u nezadovoljavajućem tehničkom stanju, a ocjene su ga svrstale na sami vrh najgore ocjenjenih igara ove godine. To je jako utjecalo na studio, čiji voditelji su odlučili da više nema smisla razvijati igre te će otpustiti većinu zaposlenika.

To znači da će najmanje 25 zaposlenika dobiti otkaze, a Daedalic će nadalje djelovati tek kao izdavač. “Cijenimo svakog člana tima i važno nam je da prijelaz prođe što lakše”, poručili su iz njemačkog studija, koji će svojim sad već bivšim zaposlenicima posredovati u pronalasku novog posla.

Gašenje studija, odnosno njegovih razvojnih operacija, znači i otkazivanje druge Daedalicove igre temeljene na The Lord of the Rings licenci.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano