Vijesti

PS5 je novom nadogradnjom donio pozitivne nadogradnje u sustav trofeja

Nakon nekoliko tjedana zatvorenog testiranja nove nadogradnje za PS5, jučer je ista postala dostupna svima. O tome što onda donosi možete pročitati – ovdje. Za sve trophy huntere dobra je vijest da je Sony unio pozitivne promene u sam sustav trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vertikalna lista trofeja

Konačno će svi trofeji biti složeni vertikalno umjesto horizontalno. Nažalost, nije ostavljena opcija da si sami biramo kako želimo, pa tako ako ste bili ljubitelj prijašnjeg izgleda trofeja – morat ćete se prilagoditi. Novom doradom znatno bolje vidimo detalje pojedinih trofeja. S lijeve strane nam se nalazi ime i detalji trofeja, poput vremena kada smo ga zaradili, vrsta trofeja i ikona. S desne strane nam je opis trofeja, odnosno što trebamo napraviti da bismo ga otključali.

Praćenje trofeja

Sada možete odabrati do 5 trofeja iz same igre i aktivno ih pratiti prilikom igranja. Ovo je sjajna dorada u ovom sistemu! Kada ste u trofejima, pritiskom na gumb X možete pozvati detalje o trofeju. Zatim će vam se pojaviti mini potprogram gdje ćete moći dodavati i pratiti trofeje.

Program je također složen s vertikalnom listom, a nudi nam praćenje neotključanih trofeja. Kada dodate 5 vama najbitnijih trofeja, stisnite tipku “OK” i vratite se u igru.

Kada ste u samoj igri, pritiskom na PlayStation gumb možete pozvati listu aktivnosti, a vaši praćeni trofeji će odmah biti prvi!

Prikaz trofeja na početnoj stranici

Poboljšan je i prikaz trofeja na početnoj stranici igre. U donjem desnom kutu možete sada vidjeti:

  • Ukupan broj trofeja
  • Ukupan napredak same igre
  • Broj zarađenih trofeja prema vrsti (brončani, srebrni, zlatni)

Jasan prikaz PS4 i PS5 trofeja

Što se tiče ukupne liste trofeja i tu je došlo do malih promjena. Konačno će igrači na PS4 konzolama moći vidjeti svoje PS5 trofeje. Vizualno je u listu trofeja na PS5 dodana točna platforma, kako bi se igra lakše raspoznala. Što kažete na ove promjene?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano