Vijesti

PS5 na launchu neće podržati niti jedan drugi SSD

OK, moramo priznati da ovo nije veliko iznenađenje budući da je Mark Cerny još u ožujku rekao da pričekamo službene informacije o tome koje će SSD diskove podržati PlayStation 5. Sony je i službeno za The Verge potvrdio kako baš ni jedan dodatni SSD neće biti kompatibilan s PS5 na njegovom izlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, mnogi nisu poslušali Mark Cernyja u Road the PS5 videu iz ožujka ove godine, pa su požurili kupiti M.2 SSD koji bi trebali biti kompatibilan s PS5 konzolom. Također smo u međuvremenu saznali da je PS5 SSD lako zamijeniti, no SSD slot na konzoli jednostavno neće raditi na launchu.

Sony je obećao da nećemo dugo čekati listu službeno podržanih i kompatibilnih SSD diskova koji će raditi na PS5. Ne bi se čudili da Sony odmah ponudi svoje rješenje koje će nadamo se biti cjenovno prihvatljivo.

Mi iz prve ruke znamo kako je na PS5 dostupno 667GB slobodnog prostora. Dosad smo preuzeli oko 10-ak igara i još uvijek ima mjesta na konzoli. Prvih nekoliko mjeseci sigurno nećete imati problema s prostorom, a dalje tko zna. Ovisi o dostupnim opcijama na tržištu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano