Vijesti

PUBG extraction pucačina Black Budget izlazi u 2024.

PlayerUnknown’s Battlegrounds ni u 2023. ne silazi s vrhova ljestvica najigranijih naslova današnjice. Međutim, tendencija ide na dolje, već neko vrijeme u trendu su extraction pucačine, pa je u skladu s time u razvoju tzv. Project Black Budget.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdavač Krafton na temelju golemog iskustva stečenog s PUBG-om planira razviti globalno popularnu extraction pucačinu. Financijski izvještaji ukazuju na velika ulaganja, od kojih se očekuje još veći povrat i to u drugoj polovici iduće godine.

I dok još čekamo konkretne detalje, znamo da se Black Budget planira istovremeno za konzole i PC te je kao takav jedan od nekoliko naslova na koje Krafton najozbiljnije računa u narednih nekoliko godina.

Osim Black Budgeta, Krafton velike prihode planira i na trećoj, još nenajavljenoj Subnautici koju planira izdati u prvoj polovici 2025., a tu je i još jedan PUBG projekt – sandbox akcijska avantura imena Gold Rush novog češkog studija Vector North.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano