Vijesti

Putem Xbox aplikacije ćete moći pratiti potrošnju novaca vašeg djeteta u igrama

Xbox aplikacija dovodi spas za roditeljske novčanike kroz punu kontrolu potrošenje njihove djece. No osim kontrole nad potrošnjom, aplikacija nudi pregršt drugih iznimno dobrih mogućnosti za roditelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko vaše dijete voli potrošiti na in-game mikrotransakcije više nego što bi trebalo, a vaš novčanik ili njihov džeparac previše pati zbog toga, ubuduće ćete sve to moći u potpunosti kontrolirati. Također, vaše dijete ćete moći i nagraditi zbog dobrih ocjena ili obavljenih kućanskih poslova. Roditelji će imati puni uvid u potrošnju na računu, moći će odrediti limit koliko se smije potrošiti u određenom periodu, ali i nadopuniti djetetov račun po potrebi. Odlična opcija je Ask to Buy, gdje roditelj može nadodati iznos ukoliko dijete nema puni iznos za željenu kupovinu.

Kad prifali, roditelji (ili baka/djed) mogu uskočiti

Osim kontrole nad financijama, kroz aplikaciju možete pratiti kada i koliko dugo je vaše dijete na Xboxu/PC-u te pridržava li se postavljenih pravila oko dnevne/tjedne satnice igranja. Uz aplikaciju, nema više laganja djece da zaista nisu igrali već su cijeli dan učili. Aplikacija sve vidi i njoj se ne može sakriti. Za nastašnu djecu je i opcija blokiranja igranja dok im se ne smilujete.

Također odlična opcija za iznimno oprezne roditelje je i manualno odobravanje koga njihovo dijete može dodati za prijatelja na Xboxu, ali i odluka dopustiti uopće djetetu da igra multiplayer igre online.

Aplikaciju za Apple odnosno Android uređaje možete preuzeti OVDJE te od danas preuzeti kontrolu nad potrošnjom vašeg djeteta. Ili ako i vi trošite previše, dati punomoć nekome da smiri vašu potrošnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano