Vijesti

Radi li Quantic Dream na novoj Star Wars igri?

Bolje pitanje bilo bi – ima li neki studio da ne radi na Star Wars igrama? Imamo osjećaj da se sve i svakoga povezuje sa Star Wars franšizom, a najnoviji u plejadi studija je onaj od kojeg je to možda i najlogičnije očekivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je navodno Quantic Dream, studio koji je s Detroit: Become Human možda i najviše u prošlog generaciji smanjio granicu između igara i filmova. Detroit se filmovima približio grafikom i naracijom, ali i specifičnim načinom igranja.

Zaključno s Detroitom David Cage i njegov Quantic Dream završili su suradnju sa Sonyjem, a ovaj put su sklopili novu suradnju, navodno s Disneyem. Tako tvrdi francuski Youtuber Gautoz, a kasnije je na vlak uskočio i Tom Henderson koji je za DualShockersa napisao da ima neoboriv dokaz. “Čovjek s kojim sam pričao dokazao mi je da Quantic Dream radi na Star Wars igri već 18 mjeseci”, piše Henderson.

4 potvrđena Star Wars naslova već su u razvoju

Podsjećamo, početkom ove godine Disney je vratio Lucasfilms Games, a s tim događajem ekskluzivni ugovor s Electronic Artsom prestao je postojati. Disney želi još više proširiti njihovu najvrjedniju franšizu na video igre, pa su tako novi dogovori već sklopljeni s Ubisoftom, KOTOR dobiva remake, EA-ov studio Respawn radi na novom Fallen Orderu, a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga izlazi u 2022.

Jedno vrijeme se sa Star Warsom povezivao i Microsoftov The Coalition, a mi uopće ne sumnjamo da osim Quantic Dreamove igre Lucasfilm Games i partneri imaju još neki projekt u planu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano