Vijesti

Radnja Assassin’s Creed Reda bit će jednim dijelom u budućnosti

Povijest kao takva oduvijek je bila okosnica Assassin’s Creed serijala. Ako pitate nas, onaj suvremeni dio priče i pokušaji povezivanja radnje sekvencama u modernom vremenu nikada nas nisu osvojili, ali ako je suditi po glasinama, Ubisoft bi mogao taj aspekt igranja znatno prodrmati u Assassin’s Creed Redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek pouzdan kada je u pitanju Ubisoft, insajder Tom Henderson na Insider Gamingu piše kako serijal odlazi u budućnost. Neizostavne moderne sekvence umjesto u sadašnjost ili blisku sadašnjost bit će smještene na kraj stoljeća, negdje između 2090. i 2099. s potpuno novim akterima iz Abstergoa.

Sve to se podudara s neobjavljenom scenom Assassin’s Creed Miragea, iskopanom iz datoteka igre, u kojoj se spominje tzv. Great Shift događaj, a likovi 21. stoljeće nazivaju “drevnom poviješću”. Čitavu scenu možete pogledati ispod.

Inače, Assassin’s Creed Red planira se negdje za 2024. i glavnom radnjom vodi u feudalni Japan. Izvjesna su dva igriva lika, jedan afrički izbjeglica baziran po slavnom Yasukeu, pravom crnom samurajiu iz 16. stoljeća, a drugi je ženski shinobi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano