Vijesti

Ubisoft je pokazao novi Rainbow Six Extraction i nije razočarao

Prije nego što je Ubisoft pokazao Rainbow Six Extraction, mnogi su mislili da je u pitanju Left 4 Dead klon. Nakon što smo vidjeli gameplay, možemo reći da je ovo definitivno Rainbow Six s alienima. Jasno da Extraction nije realističan niti toliko taktičan kao Siege, ali niti u Extractionu neće proći pristup run ‘n’ gun nego je potrebno taktičko promišljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igru možete igrati u co-opu do 3 igrača i tako je Ubisoft i zamislio da se igra. No ako želite sami navaliti na Archaenove, možete, iako to neće biti iskustvo kao kad planirate svoje akcije s ostatkom ekipe. Kako smo rekli – neprijatelji nisu zombiji, nego izvanzemaljska rasa imena – Archaen. Ako smijemo primijetiti, jako su dobro dizajnirani i izgledaju zastrašujuće. Posebno Archaenovi većih levela.

Dobro, a što radimo u igri?

Dakle, igru možemo igrati na 12 mapa koje su podijeljene na 4 regije. Naravno da je mjesto radnje USA. Svaki puta kada krenemo igrati jednu mapu, izazovi su drugačiji. Svaki puta kad uspijemo završiti misiju, otključavamo nove stvari za Operatore (imamo ih 18 u igri) te im dižemo levele.

Ako netko od igrača pogine tijekom misije – gubi kompletan loot i napredak što je ostvario, a taj Operator postane nedostupan za izabrati neko vrijeme. Zato kada igrate u co-opu imate izbor – nastaviti dalje misiju i doći do kraja ili ćete probati spasiti poginulog kolegu. Izbor je na vama. Naravno da svaki od 18 Operatora ima svoje prednosti koje donosi na bojno polje.

Igra će od prvog dana podržati cross-play između svih platformi, a igrači koju imaju Siege i kupe Extraction, odmah će dobiti pristup svim Operatorima u igri.

Rainbow Six Extraction izlazi 16. 9. na sve moguće platforme – PS4, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, PC (Ubisoft i Epic Games Store), a doći će i na Stadiu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano