Vijesti

Rainbow Six Quarantine mogao bi promijeniti ime jer više nije prikladno

Tko je prije nekoliko godina, kada je u razvoj krenuo Rainbow Six Quarantine, mogao uopće pomisliti da će baš pred izlazak igre pola zemaljske kugle završiti u karanteni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš prigodno, R6 Quarantine svojevremeno je najavljen za prvu polovicu 2020.. Odgodi je prvo kumovala promjena vizije novog voditelja projekta, a zatim i Covid-19 pandemija koja je usporila čitavi razvoj igre.

Na prezentaciji kvartalnog financijskog izvješća za kraj prošle godine, CEO Ubisofta Yves Guillemot upitan je nije li sada Quarantine ime neprikladno za veliku AAA igru. “Ime je nešto što još uvijek razmatramo i tek trebamo donijeti konačnu odluku po tom pitanju”, Guillemot je odgovorio.

Moramo priznati da nam je i inače naslov nove R6 igre bezveze, a ako ikada i izađe, ova kooperativna PvE pucačina za do 3 igrača mogla bi dobiti novo ime. A kada smo kod izlaska, R6 Quarantine po novome ima okviran datum izlaska do listopada ove godine. Čeka li Ubisoft kraj pandemije?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano