Vijesti

Rainbow Six Siege će se u novoj sezoni suočiti s varalicama koji na konzolama igraju s mišem i tipkovnicom

Ako pitate Rainbow Six Siege veterane, u koje se ubrajam i sam, zašto su napustili igru, većina će kao razlog navesti igrače koji na konzolama varaju s tipkovnicama i miševima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna periferija napravljena je na način da emulira kontroler u R6 Siegeu, pritom stvarajući nepoštenu prednost nad normalnim igračima. Nakon godina patnje, developeri su predstavili tzv. Mousetrap sistem koji će detektirati takve igrače, a zatim se s njima poigravati.

Kako? Kada Mousetrap prepozna takvog igrača, postepeno će mu isprekidati ciljanje, a daljnje korištenje specijaliziranih miševa i tipkovnica kulminirat će razinom neigrivosti. Odziv kod ciljanja postat će nemoguć, a ako se igrač ipak odluči vratiti igranju na kontroleru, duži odziv i lagg kod ciljanja postepeno će se smanjivati.

Pokušat će umanjiti i toksičnost

Zamku za miševe popratit će novi sistem koji će, nadaju se developeri, umanjiti nemoguće visoku toksičnost drugih igrača, svojstvenu upravo R6 Siege igračima. On će moći prepoznati one koji suviše psuju te su neugodni prema drugim igračima, nakon čega će ih automatski utišati. Ako ste bezobrazni, sistem će vas prvo upozoriti, a potom i trajno utišati.

Nove promjene stižu negdje sredinom prve sezone koja kreće 7. 3. s novom brazilskom operatoricom – Bravaom. Više o njoj te o planovima Rainbow Six Siegea pročitajte ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano