Vijesti

Rainbow Six Siege otkrio je nove operatore i mape za osmu godinu igre. Obećan je novi sadržaj sve do 2033.

Rainbow Six Siege ušao je u svoju osmu godinu. Ovaj popularni taktički shooter obilježio je prošlu generaciju konzola, zahvaljujući konstantnom dodavanju novog sadržaja još uvijek ima iznimnu bazu aktivnih igrača, a Ubisoft će se, tvrdi, pobrinuti da tako ostane i najmanje narednih 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali prvo krenimo na sadržaj potvrđen za ovu godinu. Prva sezona osme godine kreće 7. 3. s novom operativkom. Brava je Capitãova rođakinja s posebnim dronom, moći će hakirati protivničke gadgete koji tada rade protiv njih. Druga sezona donijet će švedskog operatora i preradit će Consulate mapu. Treća sezona uključit će novog operatora iz Južne Koreje i preraditi Quick Match način igranja, a četvrta sezona predstavit će potpuno novu mapu te novog operatora iz Portugala.

Upitan ima li prostora za inovacije još narednih 10 godina, kreativni direktor Alexander Karpazis odgovorio je – “apsolutno!” Kaže da obožava izazov potrebe za inoviranjem, čak i danas, kada je osam godina i 65 operatora poslije teško uopće zamisliti što novoga napraviti. “Znamo da ste uložili jako puno ljubavi i vremena u ovu igru, a mi je nećemo napustiti. Ovdje smo da ostanemo”, na oduševljenje fanova poručio je na R6 Invitationalu.

Pritom Harpazis ne otkriva konkretne planove, ali i u narednim godinama očekujte nove operatore te prerade postojećih, a isto očekujte i s mapama, modovima i drugim svim drugim sadržajem za Rainbow Six Siege.

Inače, predstavljen je i novi sistem koji bi trebao eliminirati igranje s mišom i tipkovnicama na konzolama, a o kojem smo više pisali ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano