Vijesti

Rainbow Six: Siege dobit će prvu novu mapu nakon tri godine, a jedna novost bitno će utjecati na igranje

I dok je uspjeh Rainbow Six: Siegea natjerao ostale studije da razmotre pristupe kod razvoja multiplayer igara i planiranja post-launch podrške, činjenica je da Siege u posljednje vrijeme usporio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pola godine prošlo je od posljednje ekspanzije, najviše dosad. Znakovito, posljednja je u kolovozu prošle godine donijela hrvatsku operatoricu/operatora s koja ipak neće zapečatiti sudbinu ovog PvP fenomena. Naime, priprema se nova, sedma godina sadržaja.

Velike promjene

Prva sezona sedme godine imena Demon Veil donijet će novu operatoricu. Azami je obrambeni operator iz Japana, srednje brzine i srednje razine healtha opremljena tzv. Kiba Barrier gadgetom. Gadget je u biti materijal otporan na balistiku kojim se može presvući bilo koja površina ili zakrpati rupa. Kada smo kod operatora, napadači će dobiti jedan veliki bonus. Naime, u preparation rundi napadači će moći promijeniti operatora i loadout što bi trebalo kompletno promijeniti dinamiku igre.

Tokom sezone doći će i nova mapa Emerald Plains smještena u Irsku u moderni country klub. Prva je to baš nova mapa u R6 Siegeu poslije 3 godine. Zanimljivo zvuči i Team Deathmatch, novi mode koji će u Siegeu ostati zauvijek, a kojeg jedva čekamo isprobati s gameplay mehanikama Siegea.

Kada? Datum izlaska nove sezone još nije potvrđen, ali trebala bi uslijediti negdje tokom ožujka. Proljeće u Siegeu…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano