Vijesti

Ratchet & Clank: Rift Apart je najnovija PS5 ekskluziva koja dolazi na PC

Sony prošlog tjedna na PlayStation Showcaseu je prešutio puno toga, a prešutio je, danas saznajemo, i iznenađujući dolazak posljednjeg Ratchet & Clanka na PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za port PS5 ekskluzive Ratchet and Clank: Rift Apart zadužen je Nixxes, studio kojeg je Sony prije 2 godine kupio upravo kako bi asistirao u portanju PlayStation naslova na PC. Nixxes je jedan od uspješnijih studija u toj liniji posla, u kontekstu Sonyja već ima prilično uspjeha, a posljednji dobar posao bio je na Spider-Manu. Tako će Nixxes ostvariti još jednu suradnju s Insomniacom.

Posebno za PC, Rift Apart dobit će ray-tracing refleksije i sjene s nekoliko razina kvalitete, podršku za široke ekrane, neograničen FPS, podršku za DLSS 3, AMD FSR 2 i Intel Xess te, naravno, potpunu podršku za miš i tipkovnicu. Premda će i na DualSenseu imati sve odlike kao na PS5 poput haptičke vibracije i adaptivnih triggera.

Bit će ovo prvi Ratchet & Clank naslov na PC-ju uopće, cijena mu na Steamu iznosi 60 eura, a izlazak je zakazan za 26. 7. Hardverski zahtjevi još uvijek su nepoznati, međutim, očekujte potrebu za SSD diskom više klase.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano