Vijesti

Ratchet & Clank: Rift Apart neće trebati SSD na PC-u

Ovu igru možemo napraviti samo na PS5 zbog brzog SSD-a – tvrdili su developeri iz Insomniaca uoči izlaska Ratchet & Clank: Rift Aparta na PS5. SSD je brzo učitavao svjetove kroz riftove, međutim, neke nije toliko uvjerio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo forumaši na FFA (i drugi na internetu), većinom nastrojeni PC-u, tada su tvrdili da implementacija SSD-a ne impresionira u ovoj igri, a potom je po Rift Apartu opleo jedan developer tvrdeći da je on slične stvari radio prije 15-ak godina na PS3. Fast forward u 2023., Rift Apart izlazi na PC i… pazite ovo – ne treba mu SSD. A kamoli brzi SSD poput onoga u PS5.

Kada izađe 26. 7., SSD se preporuča u svim razredima postavki, međutim, u onom najmanjem nije obavezan. Što je u skladu s nekim drugim izjavama developera iz Insomniaca, koji su se složili s ranije spomenutim developerom u smislu da SSD nije potreban ako biste smanjili detalje. A minimalne postavke za igranje u 720p s grafičkom karticom iz 2014. svakako su to – baš minimalne.

SSD je potreban na svim postavkama koje ubrajaju rezoluciju od 1080p i veću, pa su zahtjevi šaroliki. Od GTX 960 do RTX 4080 s najvećim Ray Tracing detaljima u 4K.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano