Razvoj Cyberpunka 2077 napreduje kao po špagi, pokretač je u punom pogonu

Novi trailer i najavu datuma izlaska igre moguće je očekivati već iduće godine.

Cyber Punk 2077 neće dobiti službeni datum izlaska u ovo malo vremena što je preostalo ove godine, međutim, predsjednik CD Projekt Reda Adam Kircinski nije otklonio mogućnost da bi se to moglo dogoditi u 2018. godini. Dakle, pričamo o najavi datuma izlaska, ali i to je sitnica koja nas veseli.

U intervjuu koji je Adam dao za jedne poljske poslovne novine može se iščitati kako razvoj igre ide kao podmazan, developeri su optimistični i najvažnije je to kako dosad nisu naletjeli na neke posebne poteškoće. Također, sami pokretač je dovršen i izvodi se prihvatljivo, tako da je i to jedan pokazatelj koliko daleko su poljski čudotvorci dogurali u razvoju igre.

Podsjećamo, prvi teaser trailer za igru objavljen je još 2013. godine. Witcher 3 je izašao 2015. godine, dok je posljednja ekspanzija svijetlo dana ugledala u ljeto prošle godine. Teško je dokučiti koliko je Cyber Punk 2077 bio u aktivnom razvoju sve ove godine, međutim, sigurni smo kako je u punoj produkciji najmanje od ljeta prošle godine. Dakle, neka optimistična prognoza bi bila kako igra izlazi krajem 2019. godine. Ali tko zna, s obzirom na sve pozitivne pokazatelje koje, realno, dobivamo na kapaljku, ali ih ipak dobivamo, možda nas dečki i cure iz CD:PR-a pozitivno iznenade.

https://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs