Vijesti

Reboot Crazy Taxia je u razvoju, SEGA je pripremila ozbiljan budžet

Kako javlja Bloomberg, Sega je osmislila ambiciozan plan povrata svojih legendarnih IP-eva, a koji je djelom još ambicioznijeg Super Game projekta unutar kojeg se planira investirati stotine milijuna dolara, a o kojem smo već pisali ovdje..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Planira se čitav niz igara, a cilj je izbaciti barem jedan naslov koji će postati globalni fenomen poput Fortnitea ili Rocket Leaguea, a koji bi osigurao stalan priljev ozbiljnog novca kroz live-service model razvoja i naplate, što danas sve više ozbiljnih kompanija vidi kao spas u budućnosti.

Oklada na vlastitu budućnost

Bloomberg javlja kako Sega unutar istog plana planira reboot Crazy Taxia, naslov kojeg se nostalgično sjećamo s Dreamcasta i automata. Reboot je u razvoju već godinu dana, a lansiranje se planira kroz naredne dvije do tri godine. Sličan tretman Sega priprema i za reboot Jet Set Radia, urbanog skejt naslova čiji povratak se također zaziva u nebrojenim raspravama nostalgičnog tipa.

Za oba reboota Sega navodno priprema veliki budžete, kao i za ambiciozan multiplayer FPS o kojem smo pisali prošle godine, a dio velikog plana, odnosno nazovimo ga – oklade na vlastitu budućnost, je i partnerstvo s Microsoftom koji ipak ne uključuje ekskluzivnost igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano