Vijesti

Red Dead Online od idućeg tjedna postaje samostalna igra

Ne sjećamo se iskreno da je itko ovo želio, ali od idućeg tjedna ćete moći kupiti Red Dead Online odvojeno od pune verzije igre. To znači da ako želite igrati samo RDR Online, više ne morate imati punu verziju igre.

RDR Online koštat će vas $4.99/€4.99, a igru će biti moguće kupiti putem PlayStation Storea, Xbox Livea, Epic Games Storea, Steama i Rockstar Launchera. I dalje će vam trebati PS+ i Xbox Live Gold pretplate ako želite igrati ovaj mode.

Ova samostalna Red Dead Online verzija zahtjeva čak 123GB prostora na hard disku. Ovo je još jedan potez Rockstara koji želi oživjeti prilično mrtav online svijet igre. Originalno je bilo zamišljeno da će RDR Online konkurirati nedodirljivom GTA Onlineu, no znamo svi da je realnost sasvim suprotna.

Hoće li Rockstar ovim potezom uspjeti oživjeti pustoš koja vlada serverima Divljeg Zapada? Nismo sigurni, ali znamo da online svijetu i dalje nedostaje sadržaja koji bi nas zadržao jedno duže vrijeme. O serverima i njigovim problemima nećemo niti pričati.

Može sad najava i prikaz pravog RDR remakea?

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close