Vijesti

Redatelj Uncharted filma radi na Jak and Daxter filmskoj adaptaciji

Ruben Fleischer u intervjuu za Digital Trends otkrio je daljnje planove PlayStation Studiosa. Izgleda da je iduća filmska adaptacija također igra Naughty Dog studija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zapravo, radim na Jak and Daxteru, PlayStation igri za koju smatram da bi bilo super oživjeti na filmu”, priznao je redatelj te nije išao dalje od toga. Inače, još 2013. postojali su planovi za Jak and Daxter animiranu seriju, pronađen je i studio, međutim, negdje se nešto izjalovilo. Radi li se o nastavku tog projekta ili nečem novom, još ne znamo.

Ako je suditi po Ratchet & Clanku, koji je svoju filmsku adaptaciju dobio 2016., vođeni logikom to bi ujedno moglo i značiti kako se sprema reboot ili remaster Jak and Daxter igara s PS2. Što je i u skladu s novom strategijom Sonyja da IP-eve usporedo donosi na dva medija, kako je, uostalom, napravljeno i s Unchartedom koji je dobio remastere u The Lost Legacy kolekciji.

Inače, pogodite tko je veliki fan Jak and Daxtera. Nova velika holivudska zvijezda, Peter Parker/Spider-Man i Nathan Drake iz Uncharted filma.

Povezano