Vijesti

Remakeovi Metal Gear Solida 3 i Silent Hilla 2 izlaze ove godine

O remakeovima sjajnih igara koje su obilježile PS2 eur već neko vrijeme ne pričamo u kontekstu glasina. Tzv. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater i Silent Hill 2 Remake već su neko vrijeme u razvoju i službeno su potvrđeni s prvim prikazima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potajno smo se nadali izlasku oba naslova već u ovoj godini, a čini se da je to i plan. Konami planira oba remakea izdati ove godine, sudeći po objavi na PlayStation Blogu u pregledu najvećih nadolazećih PS5 igara u 2024.

Sony poručuje kako se izlazak svih istaknutih naslova planira u 2024., a na istom popisu pronašli su se i drugi naslovi poput Helldivers 2, Dragon’s Dogma 2, Final Fantasy VII Rebirth, Rise of the Ronin, Suicide Squad: Kill the Justice League, Stellar Blade, Tekken 8 i drugih.

Premda Kojima Productions ni na koji način nije uključen u razvoj remakea MGS3, u prvoj usporedbi on izgleda sjajno. S druge strane, fanovi su malo manje oduševljeni prvim prikazom remakea Silent Hilla 2, ali Konamijevo obećanje da će oba naslova ostati vjerna originalu djeluje obećavajuće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano