Vijesti

Remasterirani The Last of Us Part II za PS5 imat će bolju grafiku, kompletno novi način igranja i još podosta toga

Poslije jučerašnjeg leaka Sonyju i Naughty Dogu nije preostalo ništa drugo nego potvrditi The Last of Us Part II Remastered za PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Originalno izdan u pandemijskoj 2020., kritički cijenjeni, ali i kontroverzni The Last of Us 2 već onda je pogurao mogućnosti PS4 i preko maksimuma, a sada se vraća na PS5 još bogatiji vizualnim detaljima i novim sadržajem.

NA PS5 će se izvoditi u nativnoj 4K rezoluciji i 30 FPS-a u Fidelity modu, u 60 FPS-a u Performance modu s nativnom rezolucijom u 1440p upscaleanoj u 4K, a oni čiji televizori podržavaju VRR moći će igrati s otključanim frame rateom. Na to Naughty Dog nadodaje detaljnije teksture, kvalitetnije sjene, animacije i dalje iscrtavanje u daljinu. I dok se ray tracing ne spominje, nama najzanimljivije zvuči potpuno novi način igranja.

No Return mod

Mod No Return je roguelike survival način igranja odvojen od kampanje koji će pred igrače predstaviti borbene izazove na različitim lokacijama s nasumičnim rasporedom i vrstama neprijatelja. Pritom će igrači na raspolaganju imati čitav niz igrivih likova izvan rostera Joela, Ellie i Abby, svaki sa svojim posebnim načinom kretanja, prednostima i manama.

Svaki neuspjeh znači kretanje iz početka, a nagrade su novi igrivi likovi, skinovi i drugo. Svaki prelazak boduje se na dnevnim globalnim ljestvicama. Više o No Return modu Naughty Dog će otkriti ususret izlasku.

Plaćena nadogradnja

Navode se i podrška za DualSense, brza učitavanja, podrška za igrače s poteškoćama u igranju, novi skinovi za Ellie i Abby, Guitar Free Play mod u kojem ćete moći svirati i druge instrumente, a tu je i način igranja s komentarima režisera, programera i glumaca koji će pružiti dodatan kontekst priči te približiti izazove razvoja i dizajna igre.

Nadogradnja za vlasnike PS4 verzije iznosit će 10 eura, moći ćete prenijeti ostvareni napredak, izlazi 19. 1. 2024.. a tu je i nova W.L.F fizička izvedba The Last of Us 2 za kolekcionare.

Igra

Povezano