Vijesti

Remedy najavio Control Ultimate Edition i razbjesnio buduće PS5/XSX vlasnike

Control je definitivno igra koju mnogi od vas nisu odigrali, a zaista bi trebali. Control je možda ponajbolje pozitivno iznenađenje ove generacije i mnogi od nas koji smo odigrali PS4 ili Xbox One verziju, jedva smo čekali da Remedy potvrdio PS5 i XSX port što je Remedy i učinio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je na PC-u pravo tehničko čudo, a sadašnje konzole jednostavno nemaju potrebnu snagu za pokretanje igre u punom sjaju kao što to nudi PC inačica.

Remedy je danas najavio izlazak Ultimate Edition verzije koja stiže 27.8. na PS4, Xbox One i PC (Steam i Epic Games Store). Ultimativna edicija dolazi sa svim dodacima, pa i nadolazećim Alan Wake DLC-om.

Control stiže na PS5 i XSX, ali…!

Znate kako kažu da sve što ste prije izrekli i učinili nestane kada u rečenicu ubacite famozni – ali! “Ti si mi najbolji dečko kojeg sam imala, krasan si, divan si, pažljiv, ALI susjed ima sve igrice, a ti ne i žao mi je…”

Eto, sad smo vam dočarali. Isto bismo mogli reći za Remedy – Control dolazi na PlayStation 5 i Xbox Series X, ALI samo za one koji kupe Control Ultimate Edition.

To znači da ako imate Control osnovnu igru – od besplatne nadogradnje ništa. ALI, to nije sve. Što ako imate Control i kupljen Season Pass? I dalje ništa. Nema besplatne nadogradnje.

Katkad stvarno nema smisla kupiti igru na launchu jer jasno je tko je u ovoj priči izvukao deblji kraj. Još ako ste kupili Season Pass itekako je jasno da ste bijesni na ovu odluku. $505 Games hvala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano