Vijesti

Resident Evil Village imat će završetak priče započete u RE7

Nekolicina detalja novog Resident Evila otkrivena je u nedavnom intervjuu Famitsua s producentima igre. Čini se da će priča Ethana Wintersa, kojeg pratimo u Resident Evil 7: Biohazardu, biti zaključena s nadolazećim nastavkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je otkriveno u intervjuu, do sada je završeno 60% igre i u razvoju je zadnje tri i pol godine. Iako ćemo dobiti zaključak Ethanove priče, producenti nisu otkrili na koju od dvije odluke će se završetak priče odnositi. U RE7, igrač ima opciju izbora između dviju osobe a odluka uvelike mijenja kraj igre. Također, nastavak naglašava riječ Village a ne broj 8 jer će u igri biti novi protagonist.

Producenti su objasnili i kako im je razvoj igre za next-gen omogućio da vrijeme učitavanja bude gotovo nepostojano, što olakšava fluidniji pristup igri i priči. Resident Evil Village dolazi na PS5, Xbox Series X i PC iduće godine, a više novosti trebalo bi stići kad saznamo točan datum izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano