Vijesti

Resident Evil Village se vraća. Pogledajte odraslu Rose s kojom igramo za tjedan dana i besplatno isprobajte demo iz trećeg lica

Tjedan dana preostalo je do izlaska Resident Evil Villagea u Gold izdanju s novom ekspanzijom, pogledom iz trećeg lica te proširenja Mercenaries moda, što je pravo vrijeme za prezentaciju gameplaya s odraslom Rose Winters u novoj priči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rose se kao odrasla želi vratiti u selo iz Villagea kako bi se riješila moći. Ethanova odrasla kćer pritom će pokušati otkriti više o sebi, a kako se čini, njezina psiha imat će veliki utjecaj na priču i samo igranje. Ekspanziju i glavnu priču moći ćete igrati iz prvog lica, ali i iz trećeg što je novost za Village.

Doduše, Ethan će nastaviti biti sramežljiv dečko, pa će po okretanju kamere skrivati svoje lice. Ethan je i u sedmici bio sramežljiv pred kamerom, a ako ne želite dodatno plaćati, možete isprobati igranje iz trećeg lica u 60-minutnom demou upravo dostupnim na svim platformama.

Resident Evil Village Gold Edition na svim aktualnim platformama izlazi 28. 10.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano