Vijesti

Respawn smatra da će Apex Legends trajati još 10-15 godina. Otvara novi studio koji će raditi samo na tom naslovu

Apex Legends ne staje, i dalje kao prilično uspješan battle royale naslov generira gomile prihoda Electronic Artsu. Što je super, ali ne toliko za igrače željnih sjajnog SP potencijala developera iz Respawna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč opterećenosti s Apex Legendsom, Respawn do neke mjere uspijeva razviti taj potencijal za igre za jednog igrača. Krajem idućeg mjeseca plasirat će dugo očekivani Star Wars Jedi: Survivor, a kako bi mogli raditi i dalje ono što rade tako dobro, otvaraju svoj treću podružnicu.

Respawn treći studio otvara u Wisconsinu, a vodit će ga Ryan Burnett, veteran industrije s prethodnim iskustvom razvoja Unreal Enginea u Epic Gamesu. “Izgradnja Apexa kao live servicea konstantan je izazov isprobavanja novih stvari i eksperimentiranja i to je ono što će nam studio u Wisconsinu omogućiti – kapacitet da radimo više toga”, kaže game director Apexa Steven Ferreira.

Dakle, primarna svrha bit će podrška u razvoju novog sadržaja za Apex Legends koji, uvjereni su čelnici, u sebi ima “goriva” za narednih 10-15 godina. Međutim, nedavno gašenje mobilne verzije te otpuštanja preko 200 QA testera ovaj popularan IP će staviti na svojevrsni test.

ffa anketa

Može li Apex Legends trajati još 10-15 godina?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano