Vijesti

Rezime noćašnjeg PlayStation State of Playa: Nova PS+ igra poput Among of Us, simpatični Little Devil Inside, novi Star Ocean…

“Podijelit ćemo s vama nove prikaze već postojećih igara, a naši partneri prezentirat će i nekoliko novih” – tako je Sony najavio noćašnju State of Play prezentaciju. Pritom nisu precizirali da će sedam ili osam prikazanih naslova od njih ukupno devet biti indie produkcije. Ako ste prespavali niste previše toga propustili, ali ipak je prikazano nekoliko igara koje ćete poželjeti zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi prikaz Little Devil Insidea

Sony zna prepoznati potencijal u indie igrama, stoga nam se čini da nakon Kene imamo novog favorita. Štoviše, potencijal Little Devil Insidea još je veći. Kroz svaki kadar ove survival akcijske avanture s RPG elementima osjeća se strast i predanost detaljima developera iz Neostream Interactivea.

Novi Star Ocean

Povodom 25. godišnjice ovog fantasy-SciFi jRPG-a Square Enix i tri-Ace najavili su peti nastavak – Star Ocean: The Divine Force. Vraća se sistem otkrivanja radnje iz dvije perspektive, istovremeno ćemo pratiti heroje iz fantasy nerazvijenog planeta te drugog iz naprednog sci-fi okruženja. Ovisno o odlukama i načinu igranja na priča se može završiti s različitom postavom likova i raspletom priče.

Deathverse, F2P arena brawler

Hit F2P naslov s prošle generacije konzola Let it Die evoluirat će u svojevrsni nastavak. Rogue hack’n’slash igra postaje online multiplayer arena brawler Deathverse. Svaki od likova ima svoje specijalne sposobnosti, a oružja će se nadograđivati i kustomizirati između mečeva.

Death’s Door stiže na PS4 i PS5

Nakon što je ranije ove godine izdan na Xbox konzole i PC, akcijska avantura Death Door raširit će krila u studenome, pa sletjeti na PS4 i PS5.

KartRider: Drift stiže na PS4

Novi besplatni karting naslov KartRider: Drift ranije je najavljen za PC i Xbox konzole, a sada je dobio i svoju PlayStation najavu. Zatvorena beta kreće u prosincu, možete se prijaviti ovdje, a online multiplayer podržavat će međuplatformsku progresiju i napredak.

Bugsnax dobiva besplatnu ekspanziju

Meme i prva PlayStation Plus PS5 igra u 2022. dobit će besplatnu ekspanziju. Stižu novi Bugsnaxi, novo područje za istraživanje, preko 100 novih izazova i 30 questova te 200 novih dekoracija.

We Are OFK je dobio novi prikaz

Oni nisu nogometni klub iz Beograda, oni su indie pop band. Ova igra s fokusom na priču kroz 5 nastavaka epizodno će od iduće godine pratiti indie pop band OFK i njihovo napredovanje kroz glazbenu industriju. Na igri radi kreator Hyper Light Driftera Teddy Dief.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach

Dosad najambiciozniji Five Nights at Freddy’ naslov dobio je datum izlaska za 16. 12.

King of Fighters XV predstavio je novog fightera

Nadolazeći SNK-ova tabačina King of Fighters XV demonstirala je novog lika, misterioznu Dolores. Zakazano je i otvoreno beta testiranje od 19. do 22. 11.

First Class Trouble je nova PlayStation Plus igra

First Class Trouble je party igra u kojoj dominira element obmane. Dakle, nešto poput Among Usa komunikacija s drugim igračima je ključna, što ujedno znači da ne možete vjerovati nikome. Uljez među ljudima je ljudoliki robot. Ljudima je cilj onesposobiti pokvareni A.I., a robot ih treba sabotirati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano