Vijesti

Režiser Silent Hill filma potvrdio je nekoliko igara u razvoju

Tvorac prvog Silent Hill filma, onog iz 2006. koji nije toliko loš, radi i na trećem filmu, a u najnovijem intervjuu otkrio je ono što praktički svi znamo – Konami radi na nekoliko Silent Hill naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točnije, Konami i Bloober Team rade na nekoliko Silent Hillova, otkrio je Christophe Gans u intervjuu za francuski MaG. “Radim sa Silent Hill Teamom, originalnim kreatorima u Konamiju, dok pričamo nekoliko igara je u razvoju i nastoji se oživjeti franšizu velikom postavom igara”, ukazuje Gans koji smatra da je Konami motivirao veliki uspjeh Resident Evil remakeova.

Gans pritom demantira Kojiminu involviranost koji, čini se, ostaje potpuno posvećen Death Strandingu 2. Ali zato je potvrdio poljski Bloober Team, tvorca Layers of Feara i The Mediuma, za kojeg još od ranije insajderi tvrde da radi na remakeu Silent Hilla 2.

Podsjećamo, prema izvještajima jedan od Silent Hill projekata je epizodni naslov poput poput Dark Pictures antalogije. Izgleda da fanove Silent Hilla čeka vrućih nekoliko godina.

Igra

Povezano