Vijesti

Rise of the Ronin bit će mješavina Assassin’s Creeda, Tsushime i Dark Soulsa

Team Ninja se u posljednje vrijeme dokazao s jako dobrim Nioh naslovima te Wo Longom, a Rise of the Ronin, kojeg razvija usko sa Sonyjem, bit će nešto drugačije iskustvo od souls-like prethodnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja Rise of the Ronina smještena je na kraj 19. stoljeća u, kako ga naziva direktor Fumihiko Yasuda, najmračnije doba Japana s “najružnijim poglavljima od kojih će mnogi zazirati”. Ono što znamo iz službenih izvora jest da se radi o najambicioznijoj igri Team Ninja studija dosad, bit će open world akcijski RPG, a sada nešto više detalja donosi dosad uvijek pouzdani leaker The Snitch.

Snitch navodi kako će Ronin biti mješavina Assassin’s Creeda, Ghost of Tsushime i Dark Soulsa, od kojeg je preuzet više pristup naraciji nego gameplayu. Tako će Ronin biti više akcijskog karaktera, a struktura aktivnosti i misija preuzeta je iz Assassin’s Creed naslova, stoga očekujte invaziju ikonica na mapi.

Za razliku od prethodnih naslova Team Ninje, Ronin će imati mogućnost odabira težine, ali i opciju romansi s drugim likovima. Spominje se i nekoliko stabala skillova i tehnika, a kao datum izlaska navodi se početak 2024., što je otprilike i u skladu sa službenom najavom.

Vjerodostojnost leaku pružaju i potpuno novi screenshotovi iz igre, uključujući i mapu te skillove. Slike pronađite na Redditu ovdje.

Igra

Povezano