Vijesti

Rockstar je ažurirao službene stranice s referencama na remaster Red Dead Redemptiona

Rockstar ove godine planira dva velika reizdanja starijih igara. Jedan od njih je, vjerujemo, Red Dead Redemption, budući da je prije mjesec dana ponovno klasificiran u Južnoj Koreji, a da se stvarno bližimo reizdanju klasika saznajemo sa same stranice Rockstara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako javlja @Tez2, popularni insajder za sve vezano uz Rockstar, službena stranica se ažurirala s osvježenim logotipom i referencom na remaster u obliku kodnog imena “RDR1RSP”, što bi, pretpostavlja se, trebalo značiti “Red Dead Redemption Remaster Single Player”.

I dok svi svjetski mediji prenose insajderov info, mi ostajemo oprezni, budući da osobno nigdje na službenim stranicama nismo uspjeli pronaći ni referencu ni logo, dok ostali, čini se, nisu provjeravali vjerodostojnost. Međutim, premda Tez2 nije insajder najvećeg reda i njegovo djelovanje se većinom svodi na informiranje i puko praćenje Rockstara, čovjek ima snažnu višegodišnju reputaciju među fanovima i sumnjamo da bi išao u neke malverzacije. Sliku i reference smo pronašli i mi, a konkretno se nalaze u ažuriranju Rockstar Social Cluba.

Što se tiče samog reizdanja, vjerujemo da će ono uslijediti negdje u studenome, poput prošlogodišnjih remastera GTA. Službeno razotkrivanje očekujemo uskoro.

Igra

Povezano