Vijesti

Rockstar je komentirao curenje GTA 6: “Izuzetno smo razočarani”

Rockstar je upravo objavio priopćenje kroz koje je potvrdio curenje GTA 6 prikaza, te se osvrnuo na nadolazeći nastavak najpopularnijeg serijala na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je kako je zaista došlo do upadu na mrežu. “Neovlaštena treća strana ilegalno je pristupila i preuzela povjerljive informacije iz našeg sustava, uključujući i snimke ranog razvoja za idući Grand Theft Auto”, priznao je Rockstar.

Čelnici Rockstara ne predviđaju poteškoće u razvoju njihovih aktualnih i budućih igara, ali su jako razočarani što su prve informacije o GTA 6 u javnost stigle na ovaj način. “Naš rad na idućem GTA nastavlja se po planu i ostajemo predani kao i uvijek u isporuci nečega što će doista nadmašiti vaša očekivanja”, vjeruju kako ovo neće uzrokovati odgodu GTA 6.

Pritom Rockstar ne otkriva kada će točno podijeliti prve službene informacije o šestici, osim onda da će to napraviti kada bude spreman.

Curenje preko 80 GTA 6 videa otkrio je brojne mehanike u pripremi, od kojih neke možda neće završiti u finalnom izdanju igre, ali srećom, nije otkrio detalje priče kao što je to bio slučaj s idućim velikim leakom – onom za The Last of Us Part II prije 2 godine.

A Rockstarovi zaposlenici ostaju predani u razvoju GTA 6 koji će, predviđaju, biti spreman možda negdje 2024.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra