Vijesti

Rockstar je u GTA+ pretplatu dodao dvije igre

Pretplate su budućnost, pa od prošle godine i GTA ima svoju pretplatničku uslugu. Svakog mjeseca GTA+ pretplatnici dobivaju novac u GTA Onlineu, automobile, odjeću i druge pogodnosti, a sada se benefiti šire i izvan Onlinea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez dodatnog plaćanja, GTA+ pretplatnici od prošlog mjeseca mogu igrati remasteriranu GTA trilogiju s GTA 3, Vice City i San Andreas igrama, a od sada i Liberty City Stories te Chinatown Wars na Android i iOS uređajima.

Brojni igrači nisu odigrali oba naslova budući da su originalno bili izdani na PSP i Nintendo DS prijenosnim konzolama, pa je ovo dobra prilika da se upoznate s prepoznatljivom Rockstar razinom produkcije i u mobilnom obliku. Ako vam se ne plaćaju pretplate, obje igre se mogu kupiti za 5 eura.

GTA 6 u GTA+ pretplati?

I dok Liberty City Stories predstavlja klasično GTA iskustvo, Chinatown Wars je osobito zanimljiv zbog izometrične perspektive, ali i gameplay sistema preprodaje i dilanja droga koji je u toj igri posebno razrađen, do razine da ćete se osjećati kao u drug lord filmovima 80-ih.

Ne znamo hoće li GTA+ pretplatnici imati ikakve pogodnosti u nadolazećem GTA 6, ali evo, ako će pretplatnici prvi gledati reveal trailer, odmah ćemo se pretplatiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano