Vijesti

Rockstar priznao: Zanemarili smo Red Dead Online zbog GTA 6, više nego ikad moramo nadmašiti očekivanja igrača

Rockstar Games u posljednje vrijeme sve otvorenije priča o novom GTA nastavku.

I dok se u kuloarima šuška o razlozima navodnog odustajanja od remastera GTA 4 i prvog Red Dead Redemptiona, te dok fanovi istovremeno pripremaju pogreb za RDR2 Online, Rockstar je odlučio objasniti što se događa.

Navodne remastere nije spomenuo, ali je zato na blogu poručio kako ne namjera raditi značajniji novi sadržaj za Red Dead Online. Priznao je to između redaka, tako što se prvo zahvalio fanovima, a zatim sročio da ubuduće planira tek sezonski dodavati nove Telegram misije umjesto implementacije velikih tematskih sadržaja.

Usmjeravaju developere s RDR 2 na GTA 6

“Tijekom proteklih nekoliko godina postepeno smo usmjeravali sve više razvojnih resursa prema idućem nastavku GTA, s obzirom da više nego ikad dosad moramo nadmašiti očekivanja igrača”, priznao je Rockstar u kontekstu podrške za Red Dead Online.

S druge strane, popularniji GTA Online ipak će nastaviti dobivati novi sadržaj. Tako se nova velika ekspanzija očekuje “za nekoliko tjedana”, a proširit će Executive, Biker, Gunrunner i Nightclub Owner karijere uz niz novih Contact misija.

Također, Rockstar u planira povećati novčane nagrade kod većine misija. “Vjerujemo da će povećanje ovih isplata omogućiti igračima veću slobodu da rade što žele i brže dobiju ono što žele”, poručuju iz Rockstara. A mi poručujemo njima da jedva čekamo prvi prikaz GTA 6.

Igra

Povezano