Vijesti

Rockstar se opet poigrava s GTA 6 u GTA Online

Rockstar je itekako svjestan da fanovi diljem svijeta kao napete puške čekaju i najmanju naznaku GTA 6. Prije nego što je službeno potvrdio rad na igri te daleko prije nego što su procurili prvi prikazi, Rockstar se u GTA Online zaigrao s koordinatama koje iscrtavaju rimski VI, a sada se na sličan način osvrnuo na dan kompletnog otkrivanja GTA 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje ažuriranje u GTA Online donijelo je nekoliko novih majica. I dok jedna slavi desetu godišnjicu igre, jedna druga, misteriozna majica ima niz brojeva koji na prvu nemaju nikakvog smisla. Radi se o šifri, koju je univerzalni A1Z26 pretvarač uspio “probiti”, pa poruka glasi – “One day will reveal all”.

>> Ovo su najbitnije stvari koje smo izvukli iz GTA 6 leakova: Pametnija policija, realističnije oružje, muško-ženski tandem, Vice City, tajne misije…

“Jedan dan će sve otkriti” je svima jasno na koga i što se referira. A sudeći po financijskim projekcijama samog izdavača, GTA 6 se planira za fiskalnu 2024. godinu, što bi značilo kako se bližimo tom danu. Danu kada će Rockstar sve otkriti i danu koji će poljuljati internet bolje od guze Kim Kardashian.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano