Vijesti

Rocksteady (Batman Arkham serijal) najavio Suicide Squad: Kill the Justice League

Rano jutros po našem vremenu, nakon godina i godina iščekivanja, Rocksteady je konačno službeno najavio novu DC igru. Kao što znamo, igra nosi naslov Suicide Squad: Kill the Justice League i sretni smo što konačno možemo potvrditi da se igra odvija u Arkham univerzumu i donekle je čak povezana s istoimenim igrama, ali nije direktan nastavak. Nema Batmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, nakon toliko godina razvoja nismo vidjeli gameplay, iako nam se i sam trailer čini kao dobar pokazatelj što nas čeka 2022. godine za kada je predviđen izlazak igre. Radi se u potpunosti o next-gen naslovu koji dolazi za PC, PS5 i XSX.

Mjesto radnje je open world Metropolis. Igrive likove čine Harley Quinn, King Shark, Deadshot i Captain Boomerang. Igra se u potpunosti može igrati solo, ali i u co-op-u za 4 igrača.

Čini nam se da je Superman opet zločesti dečko. Igra je još uvijek daleko od izlaska, no čini nam se da Rocksteady zna što itekako radi. Šuška se (nije potvrđeno) da sam trailer nije CGI već je sve napravljeno u engineu igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano