Vijesti

Rose Winters je odrasla i vraća se u 10. mj. u Resident Evil Village ekspanziji

Capcom je konačno otkrio više o ekspanziji za Resident Evil Village, a koja je u razvoju sada već više od godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekspanzija će u listopadu donijeti novu priču s Rose Winters. Nakon radnje u Villageu Rose pokušava voditi normalan život, ali ne ide. Vršnjaci je zadirkuju na račun mutacija i Rose se odluči vratiti na poprište zbivanja od prije najmanje 16 godina kako bi otkrila više o vlastitim moćima.

Čini se da će radnja u Shadow of Rose ekspanziji biti više psihološkog karaktera. Da, bit će tu i čudovišta te standardnih Resident Evil elemenata, ali iz prvog trailera može se zaključiti da će znatan dio izazova predstavljati Rosein zatrovani um. Što nam se prilično sviđa.

Ekspanzija donosi i mogućnost odigravanja čitave igre u trećem licu, što će igračima dati pogled iz nove perspektive, svojstvene ranijim igrama u serijalu. Ljubavi će dobiti i pomalo zapostavljeni Mercenaries mod s novim igrivim likovima – Chris Redfield, Karlom Heisenbergom te, konačno, Lady Dimitrescu.

A još konačnije, ekspanziju će 28. 10. usporedo popratiti i mutliplayer spin-off Resident Evil Re:Verse na svim aktualnim platformama. Sve to bit će dostupno u Gold izvedbi igre uz dodatnu nadoplatu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano