Vijesti

Rusi su godinu i pol pokušavali hakirati developere Stalkera 2. Sada su konačno uspjeli

Ukrajinskom razvojnom studiju GSC Game World rat je otežao razvoj dugo očekivanog Stalkera 2. Brojni zaposlenici aktivno su uključeni u sukob, neki su izgubili živote, međutim, nije barut sve što im otežava živote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, razvojni build Stalkera 2 procurio je na internet, uspješno je crackiran i sada, ako znate gdje tražiti, možete pronaći linkove za preuzimanje. GSC priznaje, igra je procurila, na što ukazuju i nove slike te video prikazi na društvenim mrežama, ali radi se o starijem buildu namijenjenom za interno testiranje.

Znaju i tko je odgovoran. Naime, radi se o grupi ruskih hakera koji su preko 18 mjeseci bili uporni u naumu provale na servere. Studio je, kažu, brzo prepoznao problem i zakrpao propust, međutim, mole fanove da ne istražuju dublje kako si nebi pokvarili igranje jednom kada Stalker 2 konačno izađe. Podsjetimo, sličan scenarij odvio se prije dva mjeseca kada je jedna druga grupa ruskih hakera prijetila studiju da će podijeliti igru na internet ako ne preispitaju svoj odnos prema Rusiji i Bjelorusiji.

Koncem prošle godine GSC Game World obećao je da će, ratu unatoč, lansirati Stalker 2: Heart Of Chornobyl u ovoj godini, a konačan datum izlaska još uvijek nije poznat.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano