Vijesti

Rust na konzole sigurno stiže ovog proljeća, tvrdi developer

Kao što smo i pisali prošli tjedan, krenulo je testiranje Rusta na konzolama. Za pristup beti možete se prijaviti ovdje. Kako vrijeme bude prolazilo, do kraja mjeseca pristup će dobiti sve više igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da je prvih nekoliko dana beta testiranja prošlo jako dobro, budući da nam je izdavač javio kako će Rust na konzolama u svojoj konačnoj izvedbi sigurno izdati ovog proljeća. Dakle, najkasnije do 21. 6.

Rust ima prilično strmu krivulju učenja. Trebat će vam neko vrijeme da savladate sve mehanike, a jednom kada se i uhodate, opuštanja nema.

Naime, Rust ima jednu od najtoksičnijih zajednica igrača koje postoje u igrama. U Rustu vas može prevariti i rođeni brat, a to je ujedno i draž ove igre, element koji dodaju upravo igrači.

Stoga ako imate dobru ekipu prijatelja, a igra vam se dobar survival na konzolama, svakako pružite Rustu priliku. Za početak besplatno u beti, a kasnije, ako vam se svidi i u punoj verziji igre koja na konzolama neće koštati manje od 30 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano