Vijesti

Saint Kotar je uspio prikupiti novac na Kickstarteru i ispuniti sve financijske ciljeve

Psihološka horor avantura Saint Kotar domaćeg studija Red Martyr uspio je prikupiti traženi novac za razvoj igre te su ostvareni i svi javno objavljeni ciljevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je možda izgledalo kao kampanja koja će u zadnje trenutke eventualno prikupiti traženi novac ustvari je ispala jedna iznimno pozitivna priča. Red Martyr je za Saint Kotar uspio prikupiti 39 tisuća eura još prije 5 dana, a u trenutku pisanja ovog teksta prikupljeno je čak 54 tisuća eura.

Izlazi i na konzole

To znači da će za godinu dana Saint Kotar izaći na PC, PS4, Xone i Switchu, te vjerojatno i na konzolama nove generacije. Financiran je i razvog backstory DLC-a, a prikupljen je i novac za angažman profesionalnih glasovnih glumaca koji će Saint Kotaru dodati još jednu dodatnu dimenziju.

Naš Luka (@alexy) napravio svoje dojmove o besplatnom prologu opisao ovdje. Bacite oko, a ako se i vama Saint Kotar svidi kao njemu prolog od trajnosti nekoliko sati možete besplatno igrati na Steamu. I podsjećamo, kampanja na Kickstarteru još uvijek traje i svaki dodatni euro sigurno će dobro doći razvojnom timu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano