Vijesti

Saznali smo koje nas PS Plus igre čekaju u listopadu

Sony je upravo otkrio koje ćemo dvije igre moći zaigrati u sklopu PS plus pretplate od 6. listopada. Radi se o slabašnoj postavi koju čine Need for Speed Payback i Vampyr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Need for Speed Payback je igra iz 2017. koja se nažalost nije proslavila prilikom izlaska. Ako ste ju kojim slučajem preskočili, sad vam je prava prilika da se uvjerite zbog čega je dobila tako loše kritike. Možda je ovo marketinški potez s obzirom da su sve veće glasine kako nam uskoro stiže reizdanje boljeg i starijeg nastavka Hot Pursuita iz 2010.

Druga igra je Vampyr, a radi se o akcijskom RPG-u iz 2018. koju krasi fantastična atmosfera i razvoj likova. Iako ostatak igre nije jednako dobre kvalitete, isplati se zaigrati ako ste ljubitelj takvog žanra.

Spomenute igre bit će dostupne do 2. studenog, a ukoliko niste, ne zaboravite spremiti rujanske igre PUBG i Street Fighter V koje će biti dostupne do idućeg utorka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano