VijestiZanimljivosti

Šef iz snova dao je slobodan dan svima kako bi mogli igrati novi Monster Hunter

Twitterom se jučer proširio legendarni mail za koji nismo vjerovali da je istinit, sve dok Huffington Post Japan nije kontaktirao vodstvo tvrtke Mark-on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mark-on, japanska kompanija za razvoj VR sadržaja poslala je dopis svim svojim zaposlenicima kako u petak 26. 5. ne trebaju dolaziti na posao. To je dan kada izlazi Monster Hunter Rise za Nintendo Switch, a kako je objasnio direktor Masaki Hiyama, predvidio je kako u petak zaposlenici neće moći biti koncentrirani na posao.

Očekuje se da će Monster Hunter Rise biti ogroman hit, a posebno u Japanu. Capcom će ove godine izdati i novi Resident Evil, ali rast od čak 20% zasniva upravo na novom Monster Hunteru.

Monster Hunter Rise stiže ekskluzivno na Nintendo Switch, o drugim konzolama zasad nema riječi, ali Capcom je potvrdio da ćemo ga igrati i na PC-ju negdje početkom iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano