Vijesti

Šef Xboxa je potvrdio da Call of Duty ostaje na PlayStationu

Znamo da je već malo kasno i da polako sanjate i brojite ovčice, no sigurni smo da će mnoge razveseliti vijest koju je ni manje ni više, objavio sam Phil Spencer, šef Xbox divizije. Već i ptice na grani pjevaju o Microsoftovoj kupnji Activisiona, pa je sasvim logično da su se mnogi među nama zapitali što će biti s CoD serijalom na PlayStation platformama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poštovat ćemo sve dogovore. Sony je važan dio industrije…”

Ako je i bilo određenih dvojbi, sad ih zasigurno više nema. Phil Spencer je objavio na Twitteru da se čuo s čelnim ljudima PlayStationa i da je potvrdio kako će Xbox ispoštovati sve ranije dogovore koje su imali Activision i PlayStation kao da je i Microsoftova želja da Call of Duty i dalje ostane dio PlayStationa.

“Sony je važan dio naše industrije i mi cijenimo naš odnos.” Phil Spencer je nedvojbeno pokazao (zasluženo) veliko poštovanje prema PlayStationu i igračima kojima je PlayStation jedina platforma za igranje igara. Naravno da se iza svega krije i financijski dio priče jer Call of Duty je godinama najprodavaniji upravo na PlayStationu. Bilo bi pomalo ludo da se Microsoft odrekne tako velikog i bogatog, dolarima ispunjenog, kolača.

Ako bismo u ove kasne sate čitali između redaka, jasno je da je Spencer u fokus stavio Call of Duty, dok bi drugi naslovi iz tvornice Activision Blizzarda trebali doći samo na Xbox i PC. Vrijeme će pokazati je li sve ovo pila naopako ili će Phil zaista održati svoju riječ.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano